Planurile de invatamant pentru invatamantul profesional de 2 ani a fost aprobat de MEN

 

In Monitorul Oficial nr. 260 din 9 mai 2013 a fost publicat Ordinul nr. 3548/2013 al ministrului Educatiei Nationale privind aprobarea planurilor de invatamant pentru pregatire practica si stagiu de pregatire practica din aria curriculara Tehnologii pentru clasa a XI-a, invatamant profesional de 2 ani.

elevi invatamant profesionalIn cadrul actului normativ se arata:

Se aproba planurile de invatamant pentru pregatire practica si stagiu de pregatire practica din aria curriculara Tehnologii pentru clasa a XI-a, invatamant profesional de 2 ani.

Lista calificarilor profesionale pentru care au fost elaborate planurile de invatamant pentru pregatire practica si stagiu de pregatire practica din aria curriculara Tehnologii pentru clasa a XI-a, invatamant profesional de 2 ani, este prezentata in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.

Planurile de invatamant pentru pregatire practica si stagiu de pregatire practica din aria curriculara Tehnologii pentru clasa a XI-a, invatamant profesional de 2 ani, sunt prezentate in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Planurile de invatamant pentru pregatire practica si stagiu de pregatire practica din aria curriculara Tehnologii pentru clasa a XI-a, invatamant profesional de 2 ani, se aplica incepand cu anul scolar 2013/2014. Georgiana Matache, infolegal.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie