Modul de alocare a sumelor, determina MS sa-si desemneze reprezentanti in comisii de mediere intre unitatile sanitare si casele judetene

 

Ministerul Sanatatii a luat la cunostinta faptul ca mai multe unitati sanitare sunt nemultumite de fondurile alocate de casele judetene si, în consecinta, face urmatoarele precizari:

Medierea in recuperarea creantelorMS nu are atributii pe linia contractarii serviciilor medicale între spitale si casele judetene de sanatate.
Cu toate acestea, Ministerul Sanatatii a solicitat CNAS sa revada modul de alocare a sumelor pe casele judetene si, în consecinta, în Monitorul Oficial, va aparea un ordin comun Ministerul Sanatatii si CNAS prin care sumele puse la dispozitia spitalelor cresc cu 10 puncte procentuale.

Ministerul Sanatatii a solicitat CNAS functionarea comisiilor de mediere de la nivel judetean, drept pentru care si-a desemnat reprezentanti în ciuda faptului ca CNAS a emis deja un ordin fara reprezentantii MS.

MS îsi exprima convingerea ca în perioada urmatoare, pe baza directiilor stabilite si a medierilor care vor avea loc, se va diminua numarul de cazuri de nemultumire.amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie