Motivarea CSM la avizele pozitive date pentru Alina Bica si Elena Hosu

 

Alina Bica a dat dovada de spirit de initiativa si deschidere pentru aplicarea de noi tehnici si metode de investigare, sustine CSM în motivarea avizului pozitiv dat pentru numirea acesteia ca procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

csm„De-a lungul activitatii profesionale, a dat dovada de spirit de initiativa, aceasta implicându-se activ în activitatile specifice DIICOT, a manifestat deschidere fata de noi tehnici si metode de investigare a infractiunilor ce cad în competenta acestei structuri, urmarind practic o raliere a acestora la metodele si tehnicile folosite în alte state”, precizeaza CSM referitor la calitatile Alinei Bica.

CSM apreciaza ca Alina Bica stie foarte bine problemele cu care se confrunta DIICOT, mai ales ca ea a activat în aceasta structura în perioadele 2004-2009 si 2012-prezent.

În legatura cu propunerea de numire a Elenei Hosu în functia de adjunct al procurorului sef al DIICOT, CSM sustine ca aceasta are temeinice cunostinte în materie penala, cu precadere în domeniul specific competentelor Directiei.

De asemenea, complexitatea dosarelor instrumentate de Elena Hosu o recomanda „ca un bun profesionist si îndrumator al activitatii profesionale a celorlalti colegi”. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie