Cristian Cioaca ramane in arest

 

Curtea de Apel Pitesti a decis, vineri, ca fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu, va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv.

Cristian CioacaInstanta a respins, ca nefondat, recursul formulat de inculpat fata de respingerea de catre Tribunalul Arges a cererii de revocare a arestarii preventive.

Decizia luata de completul de trei judecatori de la Curtea de Apel Pitesti este definitiva.

Judecarea recursului a fost programata initial pe 8 mai, amânarea fiind decisa dupa ce s-a constatat ca niciunul dintre avocatii inculpatului nu se afla în sala.

Tribunalul Arges a respins pe 30 aprilie, cererea de revocare a arestarii preventive formulata de inculpatul Cristian Cioaca, judecat pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu. Cererea de revocare a arestarii a fost motivata de aparare prin faptul ca o parte dintre probele în baza carora s-a luat masura preventiva ar fi fost administrate ilegal.

Urmatorul termen pe fond în dosarul de omor este programat pe 28 mai, la Tribunalul Arges.

Cristian Cioaca este încarcerat la Penitenciarul Colibasi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecata de procurorii Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie pentru savârsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte, el fiind acuzat ca si-a ucis sotia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioaca se afla în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012. agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie