Lista medicilor care iau mita continua. Un medic ortoped din Resita a fost ridicat de procurorii DGA Caras-Severin

 

Un medic ortoped de la Spitalul Judetean Resita a fost prins, miercuri, de procurorii Directiei Generale Anticoruptie si ai Parchetului Tribunalului Caras-Severin în timp ce primea 200 de euro de la un pacient care urma sa fie operat si caruia îi ceruse 1.500 de euro pentru interventia chirurgicala.

medic-mitaPurtatorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Caras-Severin, Valentin Cârstea, a declarat, miercuri, ca în cursul diminetii un medic ortoped din Resita, angajat al Spitalului Judetean, a fost dus la audieri la Parchet dupa ce ar fi primit 200 de euro de la un pacient care urma sa fie operat.

„Procurori ai Directiei Generale Anticoruptie si ai Parchetului de pe lânga Tribunalul Caras-Severin au adus la audieri un medic ortoped din Resita care este cercetat pentru solicitare si primire a unei sume de bani de la un pacient, pentru o operatie”, a precizat Cârstea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre suma de 200 de euro pe care medicul ar fi luat-o de la un pacient care ar fi fost de fapt un investigator sub acoperire. Conform acelorasi surse, medicul ar fi cerut initial suma de 1.500 de euro, însa s-a multumit si cu un avans de 200 de euro.Liliana Iedu, mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie