Romania este pregatita pentru gazduirea unui Birou de Lupta împotriva Criminalitatii Informatice

 

În urma discutiei purtate de premierul Victor Ponta cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorborn Jagland, s-a hotarât ca România este pregatita sa gazduiasca la Bucuresti un Birou de Lupta împotriva Criminalitatii Informatice, potrivit ziare.com.

hackerO alta problema abordata cu ocazia întâlnirii a fost cea privind rromii, secretarul general al Consiliului propunând ca parteneriatul dintre UE, România si Consiliu sa fie folosit pentru a crea locuri de munca si a îmbunatati standardul de viata al acestora.

Thorborn Jagland: “As dori sa remarc cu aceasta ocazie ca România este un membru foarte activ al Consiliului Europei si colaboram strâns pe numeroase chestiuni care, de asemenea, în viitor, vor cadea în sarcina României. Am efectuat recent o vizita la Bucuresti, care s-a dovedit a fi constructiva si care a condus la rezultate foarte bune. De exemplu, asa cum am spus astazi, Consiliul Europei este gata sa raspunda pozitiv ofertei venite din partea Guvernului României de a gazdui, la Bucuresti, Biroul de Lupta împotriva Criminalitatii Informatice.”Adina Elena Oprea, juridice.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie