Programul „Litoralul pentru toti” a inceput. Vezi tarifele pana pe 15 iunie

 

Hotelierii îi asteapta pe cei care au ales programul „Litoralul pentru toti”. Pâna pe 15 iunie, 6 nopti la mare costa între 160 si 600 de lei. Cele mai mici preturi sunt în statiunile din sudul litoralului.
Timp de mai bine de o luna, cei care vor sa-si petreaca o vacanta timpurie la mare au preturi reduse la cazare.

litoralDaca anul trecut hotelurile din nordul si din sudul litoralului aveau tarife identice, anul acesta în sud au scazut, în timp ce în Constanta, Mamaia si Eforie au crescut cu pâna la 20%. Aici, sase zile de cazare costa 205 lei la doua stele si ajung pâna la 605 de lei la cinci stele.

Pentru Mamaia, Eforie si Constanta exista optiunea „Litoralul pentru toti – All Inclusive”. Turistii vor beneficia de trei mese în regim de bufet, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele sunt de la 765 de lei de persoana la un hotel de trei stele pâna la 985 de lei la o unitate de cazare de cinci stele, pentru cinci nopti.

În statiunile din sudul litoralului preturile sunt cuprinse între 159 de lei si ajung la 469 de lei la cinci stele. Turistii care aleg un astfel de pachet vor primi un voucher de atractii, prin care vor intra gratuit la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta din Judetul Constanta.

Chiar si asa, unii turisti nu par foarte încântati de oferta. Hotelierii spera însa ca vremea neasteptat de calda pentru aceasta perioada le va aduce din ce în ce mai multi clienti.

Statisticile arata ca în 2012 aproape doua milioane de turisti si-au petrecut vacanta pe litoralul românesc, iar statiunea preferata a fost Mamaia.tvr.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie