Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala, vrea sa dea in judecata Asociatia Magistratilor

 

daniel morarDaniel Morar este hotărât să dea în judecată Asociaţia Magistraţilor. Fostul şef DNA a reacţionat după ce magistratii i-au cerut, miercuri, presedintelui Traian Băsescu să revoce decretul de numire a lui Morar la Curtea Constituţională.

„De această dată îi dau şi eu în judecată pentru ştirbirea reputaţiei. AMR a protestat mereu împotriva mea, prin tot felul de declaraţii sau acţiuni. Au protestat şi pentru că am participat, în calitate de prim adjunct al procurorului general al României, la şedinţele CSM, şi au pierdut inclusiv în instanţă. Acum, îmi ştirbesc reputaţia, afirmând fie că nu cunosc legislaţie , fie că am avut eşecuri profesionale şi că n-aş avea bună reputaţie pentru a fi judecător la Curtea Constituţională. Este momentul să reacţionez şi o să le cer şi daune morale. În plus, o să  sesizez şi CSM pentru apărarea bunei mele reputaţii”, a declarat Morar pentru România Liberă.

Magistraţii l-au acuzat atunci pe Morar de eşecuri profesionale şi abuzuri grave, precum şi de necunoaşterea normelor juridice.

B1.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie