Bostina si Asociatii angajeaza avocat pentru departamentul litigii si executari silite

 

Bostina si AsociatiiCasa de avocatură Boştină şi Asociaţii recrutează un avocat pentru biroul de la Suceava, birou integrat în cadrul ariei de practică “litigii şi executări silite”.

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinte temeinice de drept civil, societar şi fiscal, are experienţă în procedura de lichidare şi reorganizare judiciară şi experienţă curentă în reprezentarea în faţa instanţelor judecătoreşti ori tribunale arbitrale.

Candidatul ideal pentru acest loc de muncă demonstrează excelente abilităţi de comunicator şi jucător în echipă, vorbeşte engleza sau franceza, e flexibil şi demonstrează că poate reacţiona rapid şi poate lua deciziile corecte în situaţii critice.

Avocaţii interesaţi să intre în echipa Boştină şi Asociaţii pot trimite CV-ul însoţit de o scrisoare de intenţie la office@bostina.eu.

Candidatul selectat în cadrul echipei Boştină şi Asociaţii va face reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti de orice grad, va pregăti dosare în vederea reprezentării în instanţă şi va participa la negocieri.

Cristina Somanescu, Economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie