Traian Basescu a semnat decretul de numire in functie a lui Robert Cazanciuc

 

Probert-cazanciucesedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei. „Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 15 aprilie a.c., decretul pentru numirea domnului Robert-Marius Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei”, anunta Administratia prezidentiala.

Conform unui comunicat de presa al Guvernului, premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de investire a lui Robert Marius Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei, eveniment care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu s-a declarat, pe 11 aprilie, de acord cu nominalizarea facuta de premierul Victor Ponta pentru conducerea acestui minister.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat, pe 11 aprilie, pe Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei, detinuta interimar chiar de seful Guvernului. In aceeasi zi, presedintele Traian Basescu a semnat decretul prin care Cazanciuc, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se elibereaza din functie, ca urmare a demisiei. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de demisia lui Robert Cazanciuc din functia de procuror.

Premierul a declarat, tot pe 11 aprilie, ca procedura de numire a lui Robert Cazanciuc in functia de ministru al Justitiei va avea loc, probabil, luni dupa-amiaza.

Stirile ProTV

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie