Abonamentul RED, cu minute nelimitate in orice retea, a fost lansat de Vodafone

 

vodafoneCu noile abonamente RED, utilizatorii pot beneficia de un smartphone nou în fiecare an precum şi de aplicaţii gratuite.

Astfel, abonamentul RED 29 include minute şi SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 500 MB trafic de date, spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/lună. În plus, clienţii care optează pentru RED 29 pot achiziţiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru 1 euro.

Abonamentul RED 45 include minute şi SMS-uri nelimitate în toate reţelele naţionale, apeluri nelimitate în reţelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute în reţelele europene mobile şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile, pentru 45 euro/lună. Clienţii care activează RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la 1 euro.

Celălalt abonament, RED 65, aduce apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spaţiu de stocare Cloud şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile, pentru 65 euro/lună. Clienţii care încheie un contract RED 65 pot achiziţiona un Samsung Galaxy SIII la 1 euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 euro.

Emil Popescu, Ziarul Financiar

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie