Jurnal de curs- ziua XIII si XIV

 

Toate zilele au trecut repede, dar aceste ultime doua zile au zburat

Ziua XIII

Absolvire

Absolvire

Recapitularea teoriei pentru examen a mers struna. Discutand si pe partea teoretica si pe cea practica, fara a apela la suportul de curs, participantii s-au descurcat excelent. Prin exercitiile si jocurile de rol, propuse de noi sau de ei, au aplicat tota partea teoretica si le-a fost la indemana sa identifice solutiile.
Am discutat si despre pasii pe care ii au de facut pentru autorizare, actele necesare si documentele de completat si depus la Consiliul de Mediere.
Avand in grup experti contabili s-a vorbit si despre modul in care e necesar sa fie intocmite actele contabile ale unui birou de mediator.
Am apreciat disponibilitatea componentilor grupului de a impartasi din experienta lor din profesiile exercitate pina acum.

Ziua XIV

I-am pregatit sa devina mediatori. Sa gandeasca precum un mediator si sa actioneze in consecinta. Azi i-am scos din rolul de mediatori si i-am pus in rolul de specialisti in conflicte, care dupa ce fac o analiza a unui conflict pot propune un plan de interventie.
Au lucrat bine si in grupuri si in plen. Grupul a indeplinit conditiile unui grup matur si au fost incantati sa constate acest lucru.
Au dat feedback-uri atat pe formularele de evaluare a cursului cat si verbal, fiecare avand posibilitatea de a se exprima in plen.
Momentul festiv al incheierii cursului a fost marcat de inmanarea diplomelor de participare si a bonusului oferit de MediereNet fiecarui participant.
Au plecat motivati si dornici sa practice cat mai curand profesia de MEDIATOR.

Anca Lucia Stancu, formator

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie