Judecatorul Ciprian Coanda din Constanta a fost amenintat cu moartea de fiul unui fost politist

 

tribunalul constantaUn caz uluitor s-a petrecut astăzi, la Constanţa, o dovadă a faptului că unii nu mai au frică nici măcar de judecători. Un magistrat al Tribunalului Constanţa şi familia lui au fost ameninţaţi de patronul unei firme, căruia i-a atras atenţia că urina în public.

Suspectul i-a urmărit cu maşina, a încercat să-i lovească, apoi ar fi trecut la injurii şi ameninţări cu moartea. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi de la Poarta 1 a Portului Constanţa.

Era seara de 20 martie când judecătorul Ciprian Coadă, de la Tribunalul Constanţa, a oprit autoturismul la Poarta 2. Venea cu soţia şi copilul său din zona unui restaurant din apropiere şi a văzut cum un individ îşi făcea nevoile în public, în zona staţiei de autobuz. În momentul în care judecătorul i-a atras atenţia, bărbatul a devenit extrem de vulgar şi agresiv. L-a înjurat pe magistrat şi, după ce i-a făcut o serie de gesturi obscene, a pornit în urmărirea maşinii acestuia.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere de la Poarta 1, se vede cum individul în vârstă de 27 de ani, identificat ulterior ca fiind patronul unei firme din Constanţa şi fiul unui fost poliţist de la Economic, opreşte şi el maşina în spatele judectorului. Procurorii spun că l-a ameninat pe magistrat cu moartea, a încercat să îi lovească maşina şi a continuat să-i adreseze cuvinte obsecene atât acestuia, cât şi soţiei sale, sub ochii copilului.

Olimpia Ceara, Reporter NTV

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie