DNA extinde ancheta in cazul coruptiei de la Tribunalul Bucuresti

 

tribunalul-bucuresti„Evenimentul Zilei” vă arată cum ajungea mita de la afaceristi si interlopi la cele două judecătoare arestate pentru coruptie. Banii erau intermediati de avocati si de un grefier. Viorica Dinu si Antonela Costache au promis sentinte favorabile pentru suma record de 800.000 de euro.

Ancheta în cazul judecătoarelor şpăgare de la Tribunalul Bucureşti, Viorica Dinu şi Antonela Costache – arestate pentru luare de mită – explodează. Alte zece judecătoare de la Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti sunt cercetate de procurori, după ce numele lor au apărut în interceptări.

Detalii despre modul cum funcţiona reţeaua, care a reuşit eliberarea lui Dinel Nuţu, fost Staicu, pentru 150.000 de euro, au fost date de trei dintre acuzaţi, care colaborează cu DNA: avocaţii Daniela şi Daniel-Costel Petre şi grefierul Sorin Vasilescu. Potrivit interceptărilor, până acum au fost vehiculate numele unor judecători de la Tribunal: Ioana Şipoteanu, Geoanina Terceanu, fostă Teodorovici, şi Otilia Bomboş, iar de la Curtea de Apel doar prenumele altora: „Antoaneta” şi „Veronica”.

Ionel Stoica, EVZ.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie