Nicolae Mischie, fostul sef al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

 

nicolae-mischieFostul sef al Consiliului Judetean Gorj Nicolae Mischie a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si luare de mita. Decizia a fost luata la recursul inaintat dupa condamnarea initiala din iunie 2012, potrivit unor surse judiciare.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si luare de mita, instanta suprema mentinand luni decizia luata anterior de Curtea de Apel Timisoara.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat de trei ori luarea unei decizii in acest caz, la 4 si 18 februarie si la 4 martie.
In 13 iunie 2012, Mischie a fost condamnat de Curtea de Apel Timisoara la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si luare de mita, decizia fiind atacata cu recurs.

Luni, ICCJ a respins recursul lui Mischie, astfel ca acesta a primit condamnare definitiva si urmeaza sa fie incarcerat.

Stirile ProTV

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie