Judecatoarele din completul care va solutiona eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase, apar in dosare controversate

 

Adrian Nastase 1Cele trei judecătoare din completul de judecată care se va pronunţa luni asupra cererii de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase apar în unele dosare ce au provocat controverse. Potrivit România TV, Ioana Şipoteanu apare în stenogramele interceptărilor DNA din dosarul judecătoarelor Dinu şi Costache, iar o alta are un soţ condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă. Al treilea magistrat, Carmen Balaci, i-a dat lui Dinel Staicu o decizie care acestuia i-a fost favorabilă.

Ioana Cleopatra Şipoteanu era, alături de Viorica Dinu şi Antonela Costache, în completul ce ar fi trebuit să se pronunţe asupra eliberării lui Năstase, însă colegele sale au fost scoase din acest trio după ce DNA a început cercetarea penală împotriva lor pentru luare de mită de la un avocat al lui Dinel Staicu.

Potrivit unui referat al DNA, Dinu şi Costache ar fi intenţionat să împartă şpaga şi cu Şipoteanu, colega lor şi în completul care-l judeca pe Staicu, însă nu există probe că lui Şipoteanu i s-ar făcut oferta de a lua mită.

Controverse sunt legate şi de cele două judecătoare desemnate să le înlocuiască pe Dinu şi Costache. Astfel, Carmen Constanţa Balaci nu a încuviinţat o solicitare a procurorilor prin care lui Dinel Staicu urma să i se impună interdicţia de a părăsi ţara.

RTV.NET

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. ilie spune:

    In Romania avem o justitie de cah.
    Din punctul meu de vedere Justitia din judetul Olt si Dolj a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special. Judecatoria Slatina, Tribunalul Olt si Curtea de Apel Craiova au fost transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina, judecatorii afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea. Toata debandada din societatea romanesca se datoreaza in special nefunctionarii institutiilor statului cauzata de coruptia din politie, parchet si justitie. Romania este capusata, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba. Corupţia este un cancer care a ucis sistemul judiciar şi ideea de dreptate.
    Oamenii Legii isi bat joc de institutiile STATULUI in care isi desfasoara activitatea, politie, parchete, Judecatorii, Tribunale si Curtea de Apel Craiova etc. Căutați acești functionarii ai statului la vile, case de vacanță, conturi, afacerile nevestelor și copiilor, și veți găsi ce nu vă imaginați.
    Am certitudinea dupa trei ani de zile luptand pentru drepturile mele salariale ca toti oamenii Legii sunt conectati la banii murdari, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.
    Domniile lor isi arăta pe faţă obedienţa si slugărnicia faţă de infractorii prin folosirea cu rea credinta a functiei publice.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie