Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului ar putea prelua creantele RODIPET de la ANAF

 

rodipetAutoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS – fosta AVAS) discută cu Executivul posibilitatea preluării creanţelor Network Press Concept (fostul Rodipet) de la ANAF, au declarat pentru Curierul Naţional surse din piaţă, precizând şi că există informaţii potrivit cărora un „investitor strategic” ar fi interesat de preluarea acţiunilor de la stat.

Potrivit acestora, în ultima perioadă preşedintele AAAS, Adrian Volintiru, ar fi discutat cu administratorii judiciar şi special ai Rodipet situaţia financiară a societăţii, arătându-se interesat şi de starea în care se află SC Press Point. Această din urmă societate a preluat cea mai mare parte a foştilor „rodipeţi”.

După cum susţin sursele noastre, acestora nu le-ar mai fi fost plătite drepturile salariale în ultimele câteva luni. În ceea ce priveşte creanţele pe care ANAF le deţine la Rodipet, în luna septembrie 2010, administratorul judiciar al Network Press Concept – Consulta ‚99 ne-a declarat că „datoriile firmei către creditori se ridică la peste 75 mil. euro, din care ANAF are de recuperat aproximativ 68%”.

Afrodita Cicovschi, Curierul National

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie