Imigrantii romani din nou in atentia presei britanice

 

tigani400 de țigani din România și Bulgaria s-au mutat într-un bloc turn din orașul german Duisburg, terorizându-și vecinii până când aceștia s-au mutat. Întreaga zonă a devenit rău famată, iar prețul apartamentelor a scăzut de trei ori.

Săptămâna trecută, Link Soeren, edilul social-democrat al localității, a declarat că românii și bulgarii produc mormane de gunoi mai înalte decât el și își trimit copiii la furat. Declarația a făcut înconjurul lumii.

În urma acelei declarații, tabloidul britanic Daily Mail a realizat un reportaj la fața locului atât de sinistru, încât închide, practic, disputa în jurul oportunității ridicării complete a restricțiilor pentru români și bulgari în Marea Britanie. Oricâte argumente raționale s-ar găsi, argumente favorabile conaționalilor noștri onești (majoritari), care ar intenționa să caute un viitor mai bun în Regatul Unit, începând din 2014, ce se întâmplă la Duisburg arată că britanicii au perfectă dreptate să se teamă de invazia țigănească. Ca să nu se interpreteze, precizăm că ne referim strict la acei țigani care nu își propun altceva decât să trăiască din cerșit, furat, alocații pentru copii, fără a-și căuta un loc de muncă și refuzând ofertele de integrare ale societăților occidentale. Din păcate, se dovedește că sunt foarte mulți, că numărul lor, numărul faptelor antisociale pe care le comit ajung să se repercuteze asupra unor largi comunități.

Articolul din Daily Mail a fost accesat de sute de mii de ori, a generat mii de comentarii care, în majoritatea lor covârșitoare, sunt critice la adresa guvernului Marii Britanii, care se pregătește să ridice restricțiile impuse românilor și bulgarilor.

Jurnalul.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie