Casa de diamante Rafael&Sons a fost data in judecata de catre furnizori

 

diamantUna dintre cele mai importante case de diamante pe plan local, Rafael&Sons, a fost chemată în judecată de mai mulţi furnizori. Prejudiciul este de aproximativ 100.000 de euro.

Rafael&Sons, una dintre cele mai mari case de diamante de pe plan local, a fost chemată în instanţă de mai mulţi furnizori pentru neplata serviciilor prestate. Prejudiul cumulat se cifrează la aproximativ 100.000 de euro. Potrivit portalului just.ro, unul dintre cei care au apelat la justiţie pentru a-şi recupera banii este regizorul şi fotograful Barna Nemethi, dar şi trustul de presă Ringier.

„La începutul acestui an, am decis să mă adresez instanţei pentru recuperarea prejudiciilor, după ce am parcurs toate etapele în căutarea unei solutii amiabile. Am deschis un proces impotriva Ori Diamonds şi Rafael&Sons, companii care deţin şi operează brandul de diamante Rafael&Sons pe teritoriul României, proces în care am solicitat despăgubiri. De la deschiderea procesului, am aflat că nu sunt singurul furnizor în relaţie cu care cele două societăţi nu şi-a respectat obligaţiile contractuale. Sunt profund dezamagit dar în acelaşi timp ferm hotărât să merg până la capăt pentru recuperarea prejudiciului, inclusiv de imagine, creat”, a declarat Barna Nemethi. Acesta a intentat luna trecută celor două societăţi un proces având ca obiect drepturile de autor şi drepturi conexe.

Economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie