Tribunalul Bucuresti va decide asupra contestatiei facute de Zamfirescu Racoţi Predoiu in cazul licitatiei de atribuire a contractului de servicii reprezentare juridica a Electrica

 

logo_ZRPPe 19 februarie, societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a contestat la CNSC documentaţia de atribuire a contractului de servicii reprezentare juridică a Electrica, de către o societate civilă de avocaţi, la Curtea de Arbitraj Internaţional la Paris, în procesul cu E.ON cu privire la contractul de privatizare al Electrica.

ZRP a solicitat eliminarea prevederilor restrictive din documentaţia de atribuire a contractului şi din caietul de sarcini şi suspendarea procedurii, până la soluţionarea fondului cauzei.

Astăzi, CNSC a decis să decline competenţa de soluţionare a contestaţiei depuse de ZRP către Tribunalul Bucureşti, secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Pe 13 februarie, Electrica anunţa licitaţia pentru servicii de reprezentare juridică de către o societate civilă de avocaţi la Curtea de Arbitraj Internaţional la Paris, în procesul cu E.ON.

Cristina Somanescu, Economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie