DNA isi declina competenta in cazul dezvaluirilor facute de Lumea Justitiei cu privire la unii membri din Consiliul Superior al Magistraturii

 

Consiliul Superior al Magistraturii1Procurorul şef interimar al DNA, Laura Oprean, a declarat joi, la bilanţul instituţiei pe 2012, că în scandalul privind sms-urile ce ar fi fost transmise între procurori din CSM nu sunt conturate elemente specifice unei infracţiuni care să poată fi cercetată de procurorii anticorupţie, informează Mediafax.

Cititi aici mai multe despre dezvaluirile publicate de LumeaJustitiei.ro

Oprean a răspuns unei întrebări pe acest subiect, arătând că, din materialele de presă în care era divulgate o serie de presupuse sms-uri ce ar fi fost transmise între procurori din Consiliul Superior al Magistraturii, unii cu funcţie de conducere în acest for, nu rezultă elemente ale constituirii vreunei fapte care să fie de competenţa de cercetare a procurorilor anticorupţie.

Dezvăluiri incredibile! Cum sunt aranjate voturile la vârful CSM şi cine sunt „patrupezii” din Consiliu

„Din sms-urile difuzate în materialele de presă nu au rezultat aspecte specifice a unei infracţiuni de comepetenţa DNA. Înainte de toate, se ia în calcul competenţa pe faptă până la competenţa privind calitatea persoanei”, a declarat Laura Oprean.

Antena3

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie