Directorul OPSPI a criticat rezultatele lui Remus Borza in activitatea de administrator judiciar la Plafar si Hidroelectrica

 

plafarCelebrul administrator judiciar Remus Borza nu prea mai este în graţiile guvernanţilor. Borza s-a transformat într-un adevărat guru al insolvenţelor, această procedură fiind „propovăduită” de el ca fiind unica soluţie pentru toate relele din economia de stat.

Ultimele acţiuni ale oficialilor de la Ministerul Economiei au mai tăiat din avântul lui Remus Borza. Cea mai dură reacţie a venit din partea lui Gabriel Dumitraşcu, şeful OPSPI, care a criticat „rezultatele de succes” prezentate de Remus Borza din postura lui de administrator judiciar la Plafar şi Hidroelectrica.

Insolvenţa – sau în multe cazuri administratorul judiciar – tratează pacientul ca un chirurg pasionat de amputări şi taie un picior, mai taie un picior, mai taie o mână, mai taie o mână, mai taie o ureche şi, în final, îi spune: eşti încă în viaţă, dar om nu te mai numeşti. Asta a fost situaţia la Plafar, sper să nu fie la fel şi la Hidroelectrica“, a spus Dumitraşcu.

Andrei Tudor, Puterea

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie