Lumeajustitiei.ro sesizeaza oficial DNA acuzand ca voturile sunt aranjate in CSM

 

logo-lujuLumeajustitiei.ro sesizeaza oficial Parchetul Inaltei Curti – Directia Nationala Anticoruptie, ptrin-un articol publicat pe pagina principala a site-ului, cu privire la posibila existenta a unor fapte de coruptie la varful CSM.

„Dezvaluiri de o gravitate majora facuta de fostul sofer de la CSM Angel Gabriel Rosca (sofer al judecatorului Adrian Neascu), care si-a dat demisia imediat dupa ce a fost inculpat alaturi de seful sau de catre DNA, dupa ce acesta din urma a solicitat demisia de onoare a noii sefe a Consiliului, procuroarea Oana Haineala (foto 1).

La data de 18 iulie 2012, Angel Gabriel Rosca a primit pe inventar de la DEA din cadrul CSM un telefon Nokia 2730, cu numarul 0724.127.366, care a apartinut anterior, pentru scurta durata, procurorului Bogdan Gabor din CSM – (vezi fisa de evidenta atasata la finalul articolului).

Angel Gabriel Rosca a detinut telefonul Nokia pana la data de 11.02.2013 cand, scarbit de faptul ca impotriva lui s-a pornit ancheta DNA pentru ca judecatorul Adrian Neacsu sa fie compromis, si-a dat demisia. Fara sa vrea, folosind telefonul ce i-a fost dat in custodie, soferul a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM – fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM”, informeaza LumeaJustitiei.ro in articolul citat.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie