Legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat au fost promulgate de presedintele Traian Basescu

 

traian basescu5Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 şi Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013, informează Administratia Prezidentială.

Legea bugetului de stat pentru anul 2013 a fost adoptată în Parlament pe 7 februarie, cu 309 voturi „pentru” şi 108 „împotrivă”. Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi „pentru” şi 109 voturi „împotrivă”.

In sedinta din 9 februarie, Bugetul de stat a fost adoptat cu 309 voturi „pentru” şi 108 „împotrivă”. „Nu este un buget perfect dar este cel mai bun pe care-l putem prezenta astăzi”, a declarat premierul Victor Ponta.

Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi „pentru” şi 109 voturi „împotrivă”. La acest proiect de act normativ a fost adoptat un singur amendament, care propune eliminarea prevederii potrivit căreia ordonatorul principal de credite are obligaţia să transmită Ministerului Finanţelor Publice detalierea în structură, pe funcţii, a numărului maxim de posture finanţat prin prezenta lege şi salariul mediu de bază pe funcţii, din anul 2013, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.

B1

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie