Graells & Llonch si Chayton Capital construiesc un parc logistic la Agigea

 

parc-logisticCompania spaniolă Graells & Llonch ar putea investi 200 de milioane de euro într-un parc logistic, la Agigea. Construcţia va începe în acest an, iar proiectul este dezvoltat în parteneriat cu Chayton Capital, companie de investiţii imobiliare care deţine în localitatea din judeţul Constanţa un teren de 96 de hectare, potrivit Mediafax.

„Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte a căror construcţie începe în acest an. Parcul se va întinde pe o suprafaţă de 96 hectare şi va fi foarte asemănător cu proiectul dezvoltat de Graells & Llonch la Turda. Acest parc va avea un impact major pentru domeniile industriale şi logistice care targetează Asia, Orientul Mijlociu şi sud-estul Europei. Lucrările vor începe în vara acestui an”, a declarat Mihai Escu, consultant în cadrul departamentului industrial al companiei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

Investiţia ar putea fi de circa 200 de milioane de euro, în condiţiile în care Graells & Llonch a anunţat că va investi o sumă similară într-un proiect asemănător la Turda.

Curierul National

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie