Evolio lanseaza prima tableta romaneasca: Aria Mini

 

Evolio lanseaza Aria Mini o tableta cu Display IPS HD, Procesor dual core 1,5Ghz, Receptor GPS si conectivitate completa, potrivit companiei.

Aria Mini, prima tableta de 8” de la Evolio, exceleaza la capitolele calitate a imaginii, viteza, conectivitate, fiabilitate si autonomie.

Display-ul HD de 8 inch reda culorile vibrante la o claritate pe care nici o alta tableta din clasa sa nu o depaseste, gratie tehnologiei IPS si rezolutiei de 160 ppi (pixeli per inch). Tableta poate reda filme în format Full HD prin interfata HDMI.

Echipata cu cel mai performant procesor Dual Core disponibil, RK-3066 la 1.5 GHz, Aria Mini raspunde instantaneu la orice comanda, ruleaza fluid orice joc sau aplicatie, iar paginile web se încarca imediat.

tableta evolio aria miniNoua tableta Evolio dispune de conectivitate completa : 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB, precum si de un receptor GPS performant (Broadcom BCM-4751).

Aria Mini este tableta Evolio cu cea mai buna autonomie gratie acumulatorului Li-Polymer de 4500 mAh si PowerMangement-ului eficient al celei mai noi versiuni de Android 4.1 Jelly Bean.

Noua tableta Evolio beneficiaza optional de “Kit-ul de Navigatie” ce contine car kit, soft DVR (Traffic Recorder) si soft de navigatie cu harti incluse.

“Suntem mândri ca astazi, lansam prima tableta româneasca “cu de toate”, un produs care integreaza toate tehnologiile de vârf  si pentru care prognozam vânzari de peste 20 000 de unitati în acest an.” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Tableta Aria Mini vine cu consacrata garantie Evolio de 5 ani si este disponibila în doua variante: Wi-Fi si 3G la preturi de vânzare de 799 lei, respectiv 1049 lei (TVA inclus).realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie