Creșteri de prețuri la gaze, energie, carburanți, țigări și bere

 

Guvernul a aprobat un set de impozite noi, care se vor aplica în sectorul energetic și care automat vor duce la creșteri de prețuri la gaze, energie și carburanți.

cresteri de pretCreșterile de salarii și de pensii vor fi anulate de prețurile tot mai mari. Tot de anul acesta și agricultorii vor achita pentru prima dată un impozit pe terenul agricol.

Sumele împrumutate pentru finanțarea deficitului bugetar și cele strânse din taxe și impozite sunt relativ egale cu cele pe care Guvernul trebuie să le achite pentru majorarea pensiilor, reîntregirea salariilor, achitarea datoriilor la sănătate și acoperirea ratelor către FMI.

Deja șeful uneia dintre cele mai mari companii de gaze amenință cu majorarea. Așa se face că degeaba vor lua românii câțiva bănuți în plus pentru că se vor duce pe facturi taxe și impozite.

Ca să facă rost de bani repede, guvernanții și-au îndreptat noile biruri către categoriile de contribuabili despre care știu sigur că nu au cum să scape de plata lor.

Și anume marile companii din energie care sunt foarte strict controlate, fermierii care dacă nu plătesc impozitul, li se pune oprire pe conturile bancare unde primesc subvențiile de la Uniunea Europeana și producătorii de țigări și bere, pentru că acciza este inclusă automat în preț.  stirileprotv.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie