Dan Diaconescu vrea sa salveze CFR Marfa

 

Dan Diaconescu a anuntat, luni, ca va participa la licitatia pentru cumpararea CFR Marfa, dar a mentionat ca nu va spune înainte de anuntarea câstigatorului „în numele sau în baza careia dintre firmele care se vor înscrie la licitatie” va face acest lucru.

Dan DiaconescuEl a facut aceste declaratii într-o conferinta de presa organizata la Grupul PP-DD din Senat, întrebat daca va participa la licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa.

As vrea sa ma vedeti drept câstigator al licitatiei dupa ce se va semna contractul de privatizare. Nu mai vreau sa fac acea procedura pe care eu am considerat-o cinstita, onesta, dar a fost interpretata ca o doza de naivitate, din partea domnului Ponta. S-a folosit de statul român, de pârghiile pe care le avea pentru a ma înlatura din licitatie. El voia, cu tot dinadinsul, sa îi dea lui Zaremba acel combinat (…)„, a spus DaDan Diaconescu

El a adaugat ca va lupta pentru salvarea CFR Marfa.

„La CFR, în continuare, ma voi lupta pentru poporul român sa salvam aceasta companie, dar de data aceasta, repet, abia dupa ce o sa îl vedeti pe câstigatorul final, de abia dupa ce câstigatorul va semna contractul de privatizare cu domnul Ponta, doar atunci o sa ma vedeti pe mine lânga acel câstigator, în spatele lui sau în fata lui. Este cert ca voi participa, dar niciodata nu o sa stiti în numele sau în baza careia dintre firmele care se vor înscrie la licitatie”, a aratat acesta.

Potrivit afirmatiilor sale, suma de 10 de milioane de euro ceruta ca garantie este o suma mare, dar destul de mica în comparatie cu averea uriasa pe care ar putea sa o piarda poporul român.

El a mai afirmat ca suma dorita, de 50 de milioane de euro, este egala cu valoarea a 25 de locomotive, în conditiile în care cu aceasta ocazie sunt vândute locomotive de câteva miliarde de euro. eliana radulescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie