Mercedes CLA se livreaza in Romania din aprilie

 

Odata cu lansarea noii Clase CLA, Mercedes-Benz stabileste un nou segment. Noul coupé cu patru usi are cel mai bun coeficient aerodinamic din lume (Cd=0,22), un design avangardist si sistemul de tractiune integrala 4MATIC (optional).

Mercedes CLANoul CLA urmareste filozofia de design a modelului CLS, lansat în 2003. Modelul se poate comanda deja, iar livrarile vor începe în luna aprilie. Preturile încep de la 24.200 euro (fara TVA) pentru CLA 180.
„CLA este o masina care nu confunda «clasa medie» cu «calitatea de compromis». Design-ul sau dinamic subliniaza partea sportiva a brandului Mercedes-Benz”, spune Dr. Dieter Zetsche, Presedinte al Consiliului de Management Daimler AG si Director al Mercedes-Benz Cars.

Pentru a fi la nivelul clasei sportive în care a fost pozitionat, CLA este disponibil cu motoare turbo performante, cu puteri de pâna la 155 kW (211 CP), suspensie sport si sistem de tractiune integrala 4MATIC. Specificatiile tehnice ale noului model includ cel mai bun coeficient aerodinamic pentru un automobil de serie si numeroase sisteme de asistenta, inclusiv COLLISION PREVENTION ASSIST.

Acest sistem bazat pe radar atentioneaza soferul cu semnale acustice si luminoase dupa ce a fost identificat un obstacol si pregateste Brake Assist pentru o frânare cât mai puternica. Frânarea începe imediat ce soferul apasa pedala de frâna. Dupa ce obstacolul a fost identificat, COLLISION PREVENTION ASSIST calculeaza forta de frânare necesara evitarii unui accident si reuseste sa frâneze pe cât posibil în distanta ramasa.
Pentru a tine pasul cu publicul tinta, noul coupé cu patru usi poate integra diverse gadget-uri, permitând inclusiv rularea aplicatiilor de smartphone pe display-ul sistemului multimedia. incomemagazine.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie