Un barbat din Craiova a fost retinut de politisti pentru vanzari fictive pe internet

 

Un barbat din municipiul Craiova suspectat ca a înselat peste 40 de persoane prin vânzari fictive prin intermediul internetului a fost prins de politistii de investigatii criminale miercuri, în timp ce încasa bani proveniti din vânzari fictive de ceasuri.

laptop si cardBarbatul, în vârsta de 41 de ani, a fost prins în flagrant de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din I.P.J. Dolj în timp ce încasa, de la un oficiu postal din municipiu, 500 de lei, reprezentând contravaloarea a doua colete expediate unor persoane din judetele Suceava si Maramures, colete care ar fi trebuit sa contina ceasuri de mâna.

Bunurile respective au fost comandate de catre partile vatamate, prin intermediul unui site de licitatii, ca urmare a unor anunturi de vânzare publicate de suspect.

În urma cercetarilor, a reiesit faptul ca suspectul, prin intermediul a doua site-uri de vânzari online, a postat anunturi fictive de vânzari de ceasuri de mâna, obiecte de încaltaminte si îmbracaminte, apartinând unor firme recunoscute, bunuri pe care nu le detinea. Prin aceasta metoda, în ultimele patru luni au fost înselate peste 40 de persoane, din diferite judete ale tarii. Prejudiciul cauzat a fost estimat, pâna în prezent, la 30.000 de lei.

Cel în cauza a fost retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi sa fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savârsirii infractiunii de înselaciune.realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie