Sorin Blejnar a pierdut 1 milion de euro

 

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a pierdut recent la Judecatoria Cluj Napoca un proces în care i-a solicitat daune morale de 1 milion de euro senatorului PSD Valer Marian.

Sorin Blejnar Fostul presedinte al ANAF l-a actionat în judecata pe senatorul de Satu Mare cu doi ani în urma, dupa ce acesta a facut o serie de declaratii si de interpelari privind implicarea lui Blejnar în acte de coruptie si de contrabanda cu tigari si produse petroliere, ca, de exemplu „Apel catre procurorii DNA : Nu-l lasati în pace pe Sorin”, „Cercul relational si infractional al presedintelui ANAF”, „Jos cu gangsterul de la ANAF !”, s.a.

Prin actiunea introductiva, reclamantul Sorin Blejnar a solicitat daune morale simbolice de un leu, dar la dezbaterea în fond a cauzei si-a majorat pretentiile la un milion de euro. Senatorul Marian a dovedit veridicitatea afirmatiilor sale cu înscrisuri însumând sute de pagini, cu martori si printr-un amplu interogatoriu adresat reclamantului.

Judecatoria Cluj Napoca a respins saptamâna trecuta actiunea lui Blejnar ca fiind nefondata.
Cu trei saptamâni în urma, Sorin Blejnar si amicii sai aradeni ( Gheorghe Falca, Traian Igas, Codrut Marta, Nicolae Iotcu si Gabriel Bazna) au pierdut la Judecatoria Arad un proces intentat senatorului Valer Marian si ziarului on line Cotidianul, în care au solicitat daune morale pentru prezentarea respectiv publicarea declaratiei politice „Cum facea bani negri si cum deturna bani publici presedintele ANAF”. În toamna anului trecut, fostul sef al fiscului a pierdut procesul pe care l-a intentat, tot pentru daune morale, unui alt critic fervent si necrutator al sau, Vasile Lincu, presedintele Sindicatului National al Politittilor si Vamesilor PRO LEX. eduard ovidiu ohanesian, cotidianul.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie