Procedura de executare silita a lui Adrian Nastase continua

 

Inspectoratul de Stat în Construcţii susţine că nu a primit niciun ban din suma de 750.000 de euro de la Adrian Năstase. Executarea silită va merge mai departe.

adrian nastase 1

Informaţia vine la doar o zi după ce Instanţa a aprobat cererea de eliberare condiţionată a fostului premier.

Potrivit unui comunicat trimis de ISC, fostul premier ar fi trebuit să vireze în contul instituţiei o sumă care să acopere valoarea prejudiciului adus de Năstase în dosarul Trofeul Calităţii.

Adrian Năstase nu ar fi confirmat până la data de 13 februarie dovada consemnării sumei de bani datorate.

Inspectoratul de stat în Consrtructii a transmis, miercuri, către avocatii fostului premier Adrian Năstase numărul de cont la care aceştia pot vira cei 760.000 de euro, constând în prejudiciu din dosarul Trofeul calităţii. Asta deşi avocaţii spuneau ieri că ISC a respins propunerea fostului premier de a plăti din proprie iniţiativă banii.

Pe 1 februarie, Judecătoria Sectorului 1 a decis executarea silită a lui Adrian Năstase în dosarul în care Inspectoratul de Stat în Construcţii a cerut recuperarea prejudiciului adus statului de fostul prim-ministru şi de ceilalţi inculpaţi din dosarul „Trofeul calităţii”.

Pe 8 februarie, Adrian Năstase a notificat ISC că doreşte să plătească 760.000 euro din prejudiciul total de 1,5 milioane euro stabilit în dosarul Trofeul Calităţii în care fostul premier a fost condamnat la doi ani de închisoare. Avocaţii lui Năstase au declarat, marţi, 12 februarie, că ISC a refuzat oferta şi că instituţia a decis să continuie executarea silită.amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie