Noul sef al Politiei Capitalei – Comisarul Marius Catalin Dragota

 

Comisarul sef Marius Catalin Dragota a fost împuternicit miercuri sa ocupe functia de sef al Politiei Capitalei, printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe.

marius catalin dragota„Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar sef de politie Marius Catalin Dragota a fost împuternicit sa îndeplineasca atributiile functiei de director general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti”, se arata într-un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne.

Marius Catalin Dragota a fost sef al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, iar la 28 mai 2012 a fost mutat, „în interesul serviciului”, la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, printr-o dispozitie a sefului Politiei Române, chestorul sef Petre Toba.

Împuternicirea comisarul sef Dragota a fost facuta dupa ce, marti, ministrul Radu Stroe a semnat încetarea împuternicirii comisarului sef Cornel Ciocoiu la conducerea Politiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu fusese numit la conducerea Politiei Capitalei în iulie 2012.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat miercuri ca l-a schimbat pe Cornel Ciocoiu de la conducerea Politiei Capitalei din motive de management defectuos si indisciplina.mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie