Reactia ministrului Transporturilor in legatura cu pilotul de la Tarom care a consumat alcool: O palma data companiei aeriene

 

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a afirmat vineri ca a fost informat despre cazul pilotului de la Tarom suspectat ca ar fi consumat bauturi alcoolice si ca acest caz este „o palma data companiei aeriene române”, informeaza Mediafax.

Relu Fenechiu„Sper din toata inima ca e un caz izolat. Dupa terminarea anchetei se vor lua masuri ferme împotriva acestui pilot”, a spus Fenechiu într-o conferinta de presa, raspunzând unei întrebari.

Oficialul considera ca depistarea acestuia înainte de decolare este un fapt pozitiv.

Cursa Tarom Londra-Bucuresti a fost anulata miercuri dupa ce, la un control de rutina, autoritatile aeroportuare londoneze au descoperit ca pilotul se afla „în incapacitate fizica”, el fiind suspendat pâna când se va stabili daca era sub influenta bauturilor alcoolice.

Pilotul a revenit în tara în cursul zilei de joi si a fost suspendat din activitate pâna la finalizarea investigatiei.

„Daca în urma investigatiei se stabileste ca pilotul a fost depistat pozitiv la un control al alcoolemiei, acesta va fi concediat imediat, în conformitate cu regulamentul de ordine interioara al companiei”, a anuntat joi Tarom.Ioan Dornescu, gandul.info.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie