Clasificarea ocupatiilor din Romania (codul COR) a fost modificata

 

Clasificarea ocupatiilor din Romania a fost modificata, dupa ce un act normativ in acest sens a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial. Concret, au fost adaugate noi ocupatii si au fost modificate unele denumiri deja existente in COR.

sageata impartita in mai multe directiiOrdinul comun al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si al Instititului National de Statistica nr. 150/132/2013 privind modificarea si completarea Clasificarii ocupatiilor din Romania – nivel de ocupatie (sase caractere), aprobata prin Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale si al presedintelui Institutului National de Statistica nr. 1.832/856/2011 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 78, din 6 februarie 2013, si a intrat in vigoare la data publicarii.

Actul normativ modifica si completeaza Clasificarea ocupatiilor din Romania – nivel de ocupatie (sase caractere) cu noile ocupatii practicate in cadrul economiei nationale. Concret, in COR sunt adaugate 52 de ocupatii iar fata de noile ocupatii adaugate, Ordinul publicat miercuri modifica denumirile unor ocupatii deja existente in COR. Mirela Oprea, avocatnet.ro

Vezi aici modificarile

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie