Biroul Unic pentru relatia cu asiguratii si furnizorii de servicii medicale se deschide luni la Bucuresti

 

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti anunta deschiderea Biroului Unic pentru relatia cu asiguratii si furnizorii de servicii medicale, doua ghisee fiind înfiintate începând de luni pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverintei de asigurat.

CNASPotrivit unui comunicat al CASMB, o prima etapa în implementarea acestui proiect se va concretiza începând de luni, 11 februarie, prin deschiderea a doua ghisee pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverintei de asigurat, urmând ca adeverintele sa fie transmise prin posta, la adresele indicate de catre solicitanti sau ridicate în termenele comunicate de catre personalul biroului de specialitate.

Întrucât, conform prevederilor legale în vigoare, dovada calitatii de asigurat se face prin interogarea de catre furnizorii de servicii medicale a interfatei SIUI online, pusa la dispozitie pe pagina web www.casan.ro, adeverinta de asigurat se solicita la CASMB numai în cazul în care persoana care a solicitat servicii medicale apare ca neasigurata. agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie