Licentele angajatilor Tarom vor fi prelungite

 

TAROM va prelungi licentele celor 200 de angajati tehnici ai companiei, licente care urmau sa expire în perioada urmatoare, potrivit unui comunicat al operatorului aerian, remis miercuri Agerpres.

taromAproximativ 200 de angajati au protestat miercuri cu privire la o posibila neprelungire a licentelor personalului tehnic al companiei.

‘În urma negocierilor de astazi s-a stabilit de comun acord ca numai licentele necesare vor fi prelungite, conform tuturor reglementarilor nationale si internationale în vigoare, compania asigurând pasagerii ca operarea în deplina siguranta a tuturor aeronavelor sale reprezinta principala sa prioritate’, potrivit comunicatului TAROM.

Conform sursei citate, s-a stabilit în cadrul negocierilor de miercuri între reprezentantii companiei, ai Ministerului Transporturilor si ai sindicatelor ca o comisie interna va efectua în cel mai scurt timp posibil o evaluare obiectiva pentru a stabili care sunt licentele necesare pentru desfasurarea operatiunilor tehnice. Din aceasta comisie vor face parte si membri ai Sindicatului National Tehnic TAROM.

În urma negocierilor de astazi s-a stabilit de comun acord ca numai licentele necesare vor fi prelungite, conform tuturor reglementarilor nationale si internationale în vigoare.

Zborurile companiei TAROM nu au fost afectate de protestul spontan care a avut loc miercuri.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiintata în 1954 si a crescut în acelasi timp cu aviatia româneasca. Compania TAROM îsi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor sai acces la mai multe destinatii si conexiuni. TAROM este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie