CSM are un candidat nou la functia de vicepresedinte-Judecatorul Adrian Bordea

 

Judecătorul Adrian Bordea, reprezentant în Consiliul Superior al Magistraturii al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al CSM.

 Adrian Bordea Candidatura lui Bordea este susţinută de susţinută de Secţia de judecători a CSM.

„În cadrul şedinţei de astăzi, s-a dezbătut candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului aşa cum s-a stabilit prin Hotărârea 94 de anul acesta a secţiei. Domnul judecător Adrian Bordea, judecător la ÎCCJ şi membru ales al Consiliului, a înţeles să îşi asume candidatura la această funcţie. În urma dezbaterilor pe care le-am avut în secţie, în unanimitate, membrii prezenţi au decis să susţină această candidatura a lui Adrian Bordea la funcţia de vicepreşedinte. S-a decis ca această susţinere a candidaturii să fie anticipată de o delimitare foarte clară a atribuţiilor celor două secţii ale Consiliului”, a declarat Alexandru Şerban, preşedinte desemnat al Secţiei pentru judecători pentru şedinţa de marţi.

Potrivit acestuia, în cadrul reuniunii de marţi s-a discutat şi despre necesitatea unei analize a Secţiei de judecători asupra raportului MCV. Analiza va fi prezentată plenului pentru realizarea unei poziţii unitare şi complete a CSM, plecând de la analiza preliminară prezentată de preşedintele CSM săptămâna trecută şi poziţia adoptată marţi de judecătorii din Consiliu.AGERPRES

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie