Taxa pentru accesarea YouTube

 

Platforma pentru fișiere video YouTube ar putea introduce o taxă pentru cei care vor să vizioneze anumite tipuri de conținut, începând din ultima parte a acestui an.

You Tube

Potrivit unor persoane citate de Wall Street Journal, șefii Google, care dețin YouTube, poartă discuții cu creatorii de conținuturi, pentru a pune pe picioare această strategie prin care s-ar atrage noi venituri de către companie.

De asemenea, prin această strategie, YouTube ar putea să atragă noi creatori de conţinut, care îşi doresc un alt model de venituri decât cele provenite din publicitatea postată pe site-ul de partajare de fişiere video deţinut de Google, scrie Mediafax.

Discuții referitoare la introducerea unei asemenea taxe s-au mai purtat în ultimii ani, așadar negocierilor celor de la Google nu vin ca o surpriză.

„Mulţi dintre creatorii de conţinut cu care ne aflăm în parteneriat consideră că ar trebui să beneficieze de venituri atrase de introducerea unei taxe de acces la conţinutul pe YouTube, fapt pentru care ne gândim la acest aspect”, a declarat, marţi, un purtător de cuvânt al YouTube.

Această iniţiativă s-ar putea realiza în diferite forme, au mai spus persoane apropiate negocierilor.b1.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie