Zoltan Panczel, parintele francizei romanesti a murit

 

Zoltan Panczel, timisoreanul care a adus Fornetti in Romania, si a facut milioane de euro in afacere, s-a stins, noaptea trecuta, in urma unei probleme cardiace, chiar in fabrica de patiserie pe care o condicea. La 53 de ani, Panczel era in plina glorie. Era cavaler de Malta, consul onorific al Ungariei la Timisoara, avea titluri si demnitati. In prezent era asistent universitar.

zoltan panczelZoltan Panczel, cel care a adus Fornetti in Romania, s-a stins in fabrica pe care o conducea.

De la intrarea ei pe piata romaneasca, Fornetti, care in 2011 a cerut intrarea in insolvensa, a cumulat un capital care trece de 20 de milioane de euro, bani care se regasesc in principal in investitiile de la Hodoni si care au transformat Fornettii Romania in liderul pietei de patiserie congelata din tara noastra. Panczel a condus Fornetti intre 2001 – 2008, perioada in care a impus franciza in Romania.

Anul trecut, dupa declararea insolventei, Panczel a fost rechemat sa salveze afacerea, iar profiturile au inceput sa apara, in urma unor campanii inedite de promovare.

Surse apropiate familiei sustin ca trupul neinsufletit al lui Zoltan Panczel va fi depus in cavoul pe care acesta il detinea intr-un cimitir din Budapesta, aceasta fiind dorinta sa speciala.

evz.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie