CNADNR in vizorul vicepremierului Liviu Dragnea: Este singura veriga slaba din sistem

 

Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat vineri conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), afirmand ca este „singura veriga slaba” din sistem si a avertizat ca este ultima data cand accepta „balbaiala” reprezentantilor acesteia.

liviu dragnea 1Criticile intervin in contextul in care CNADNR ar fi intarziat sa dispuna dislocarea unei autofreze in judetul Vaslui.

„Eu vreau sa va rog, pentru ca in tot acest angrenaj din Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si comitetele judetene, in ultima perioada tot sistemul a inceput sa functioneze, toate rotitele se invart cu viteza fireasca, comunicarea a inceput sa functioneze, institutiile au inceput sa colaboreze, avem o singura problema, o singura veriga slaba: CNADNR. Este ultima data cand mai acceptam aceasta balbaiala din partea CNADNR”, a afirmat Liviu Dragnea la comandamentul de iarna reunit la Palatul Victoria.

In contextul in care directorul CNADNR lipsea de la comandament, Dragnea i-a atras atentia delegatului Companiei sa vina informat la reuniune.

„Ori veniti aici informati, ori nu. Domnul Mircea Pop v-a informat azi dimineata, spunand ca stie de problema, pentru ca stia de la ministrul (Internelor) Radu Stroe. CNADNR are toate contractele (de deszapezire) pe drumurile nationale. Nu mai avem probleme cu consiliile judetene, incepem sa avem probleme cu Compania Nationala. Stiti foarte bine ca, spre deosebire de CJ, unde contractele s-au facut in asa fel incat firmele care au castigat licitatia decid cand intra si nu mai au timp morti pana sa primeasca ordinul de actiune, la dumneavoastra Compania nu poate sa mute, sa scoata o masina din baza pana cand nu primeste ordinul de la functionarii dumneavoastra. Va rog sa remediati imediat aceasta disfunctionalitate”, le-a cerut vicepremierul Liviu Dragnea reprezentantilor CNADNR.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie