Judecatorul Adrian Neacsu este audiat la DNA

 

Judecatorul Adrian Neacsu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, unde a fost citat in legatura cu pontarea zilelor de lucru la CSM si decontarea deplasarilor in localitatea de domiciliu si la alte instante din tara.

Adrian Toni Neacsu

Adrian Toni Neacsu

Vineri, 11 ianuarie 2013, anchetatori DNA i-au ridicat computerul lui Neacsu din biroul de la CSM, pentru aceasta ei neavand aviz de perchezitie dat de Consiliul.

Totodata, anchetatorii au cerut toate foile de parcurs din iulie pana in decembrie 2012 ale soferului lui Neacsu, potrivit unor surse judiciare.

Dosarul de la DNA are numarul 3, inregistrat la inceputul acestui an.

In 7 ianuarie 2013, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate i-au comunicat lui Neacsu ca este verificat, investigatia ar fi avand legatura cu Jurindex.

Programul Jurindex este indexul jurisprudentei nationale, constituind noul standard al accesului liber la hotararile judecatoresti. Initiativa apartine judecatorului Adrian Neacsu de la Tribunalul Vrancea, lansarea, in mai 2009, a portalului realizandu-se sub egida Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie