Adrian Bordea un eventual candidat la la funcţia de vicepreşedinte al CSM-ului

 

Judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica şi-au retras candidaturile la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, înaintea şedinţei de miercuri a Plenului CSM în care ar urma să aibă loc alegerile pentru această funcţie.

CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a fost convocat pentru miercuri, la ora 14.00, pe ordinea de zi figurând alegerea vicepreşedintelui CSM, dar şi un punct de vedere al Direcţiei Legislaţie prin care este respinsă o solicitare a UNJR referitoare la suspiciunile privind votul pentru alegerea preşedintelui CSM.

În şedinţa Plenului CSM ar urma să se ia act de validarea lui Adrian Bordea în funcţia de membru al CSM, ales de judecătorii ICCJ ca reprezentant al lor în acest for, în locul Monei Pivniceru.

Surse din CSM au declarat că cel mai probabil Adrian Bordea îşi va depune candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului.

Alina Ghica şi Cristi Danileţ îşi depuseseră candidaturile la funcţia de vicepreşedinte al CSM în 4 ianuarie, după alegerea Oanei Schmidt Hăineală ca preşedinte al Consiliului, ulterior împotriva lor adunările generale ale judecătorilor de la curţile de apel şi judecătorii declanşând proceduri de revocare din CSM.mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie