Care sunt cele mai bune hoteluri din Romania

 

Unitatile de cazare pentru care un turist plateste un tarif similar hotelurilor din cele mai scumpe capitale europene nu se afla pe lista celor mai bune hoteluri din Romania, potrivit Travelers’ Choice 2013, top intocmit de Trip Advisor. Nici macar toate hotelurile de cinci stele ale Romaniei nu se regasesc in clasament. Mai mult, cel mai bun hotel din Romania nu se afla la Bucuresti ci la Iasi.

hotel little texas iasiEste vorba de Little Texas de la Iasi, hotel clasificat la patru stele. Podiumul este completat de Ramada Nord si boutique hotelul Epoque, ambele din Bucuresti. In clasamentul Trip Advisor apar si Hilton din Sibiu, J.W. Marriott, K+K din Bucuresti, respectiv Grand Continental din Capitala. Din Cluj, cel mai bun hotel a fost desemnat Golden Tulip Ana Dome, iar din Targu Mures Hotel Plaza. Piatra Neamt a avut la randu-i o unitate de cazare apreciata de turisti, mai exact, Central Plaza. Din Oradea, cel mai bun hotel a fost Ramada, iar de pe litoral Splendid Hotel din Mamaia.

Daca cele 25 de hoteluri alese de turisti acopereau mai multe orase din tara, la capitolul lux Capitala domina podiumul. Cel mai luxos hotel al Romaniei este Epoque, clasificat la cinci stele. Este urmat de Hilton Sibiu si J.W. Marriott. Din top 10 mai fac parte Radisson Blu, Ioana Hotel din Sinaia, Grand Hotel Continental Athenee Palace Hilton, BinderBubi din Sighisoara, Opera Plaza din Cluj-Napoca si Intercontinental Bucuresti. 

capital.ro. 

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie