Politia Romana a confiscat bunuri in valoare de 830.000 lei de la benzinarii si depozite

 

Directia de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Romane a verificat 74 de societati comerciale, in cadrul actiunii derulate vineri la benzinarii si depozite in Prahova, Ilfov si Bucuresti, fiind constatate 22 de infractiuni si confiscate bunuri in valoare de peste 830.000 de lei.

politie masina„Vineri, politisti din cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor-IGPR, impreuna cu cei de la investigarea fraudelor, ordine publica, rutiera si interventii speciale din cadrul Politiei Capitalei, IPJ Ilfov si IPJ Prahova au desfasurat o ampla actiune in 15 centre comerciale din judetele Ilfov, Prahova si municipiul Bucuresti”, precizeaza, sambata, Politia Romana.

In urma activitatilor desfasurate, au fost verificate 74 de societati comerciale si au fost constatate 22 de infractiuni (20 de evaziuni fiscale si doua de inselaciuni), fiind intocmite 17 dosare penale.

Totodata, au fost indisponibilizate 24 de tone de carne, 44 de tone de tomate, 44 de tone de dulciuri, 86 de tone de cartofi, trei tone de mere, 15 tone de combustibil lichid usor, 15 tone de ulei uzat si 70 de tone de combustibil lichid greu, bunuri in valoare totala de 831.248 de lei, fiind confiscata suma de 11.700 de lei.

De asemenea, politistii au aplicat sase sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 175.000 de lei.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie