Absolventii din anii trecuti pot participa la simularile pentru bacalaureat

 

Absolventii din anii trecuti pot participa la simularile pentru bacalaureat, se arata intr-un comunicat al ISMB (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti), in functie de capacitatea organizatorica a fiecarei unitati de invatamant.
Simularile probelor la limba si literatura romana si matematica pentru examenul de bacalaureat vor avea loc in 30 ianuarie si, respectiv, 1 februarie.

examen bacalaureatPentru a putea participa la simularea probelor examenului de bacalaureat, absolventii din anii trecuti,trebuie sa depuna o cerere scrisa la secretariatul unitatii de invatamant pe care au absolvit-o, in perioada 21-23 ianuarie.

„La depunerea cererii, absolventii vor lasa datele de contact pentru a primi confirmarea participarii si toate informatiile conexe desfasurarii probelor de simulare”, se arata intr-o nota a ISMB, care precizeaza ca cele doua simulari se vor desfasura in intervalul orar 11-14.

Simularile de bacalaureat au ca scop obtinerea unei evaluari, de la care se va pleca, pentru organizarea de activitati de pregatire de-a lungul semestrului II, precum si pentru formularea subiectelor din cadrul examenului din vara.

Probele vor fi supravegheate cu camere video, precizeaza agerpres.ro.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie