Farmec Cluj-Napoca a mai urcat o treapta obtinand Certificatul de Buna Practica de Fabricatie

 

Compania clujeana „Farmerc” si-a dobandit pe piata de-a lungul timpului un prestigios nume. Garantia ca procesele si produsele finite sunt fabricate si controlate dupa proceduri si standarde de calitate adecvate vine o data cu obtinerea Certificatului de Buna Practica de Fabricatie.

farmec clujCerintele Uniunii Europene prevad ca din luna iulie a acestui an toate companiile producatoare de cosmetice trebuie sa demonstreze conformitatea activitatii lor cu cerintele Bunelor Practici de Fabricatie, pentru a-si putea comercializa produsele. Prin obtinerea certificatului, Farmec a demonstrat ca s-a aliniat acestor cerinte.

In procesul obtinerii respectivului standard, compania Farmec a fost supusa unui control de calitate pe tot tot fluxul de fabricatie, de la achizitii, productie, ambalare si livrare pana la facilitati de productie, echipamente si personal.

„Obtinerea acestei certificari a fost o prioritate pentru compania Farmec atata timp cat ne dorim sa ne mentinem pozitia de lider. Increderea consumatorilor nostri este foarte importanta pentru noi, astfel încat am depus eforturi serioase, atat din punct de vedere financiar si tehnic, cat si uman pentru a ne asigura ca activitatea de fabricatie a produselor cosmetice decurge in conformitate cu cerintele standardului ISO 22716”,a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca.

Certificarea are o valabilitate de trei ani, cu verificarea conformitatii prin audituri anuale si recertificarea sistemului calitatii la fiecare trei ani.

Produsele Farmec sunt exportate in Europa dar si in Asia si America de Nord,unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, compania detine Certificatul International de Calitate ISO 9001, iar din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital scrie capital.ro.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie