Victor Ponta considera ca decizia ministrului Sanatatii de a sista finantarea spitalelor private nu ingradeste dreptul la asistenta medicala

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca stie despre discutia legata de finantarea spitalelor si a precizat ca va fi luata o decizie politica, seful Executivului aratand totodata ca „toata lumea are drept la asistenta medicala in sistemul public”.

victor ponta„Asigurarile private merg si catre sistemul privat, deci trebuie sa gasim o solutie. Discutam si cu FMI pe ceea ce inseamna reforma sanatatii, cum folosim banii, care nu sunt foarte multi in sanatate”, a spus Victor Ponta.

Intrebat daca prin decizia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, nu se ingradeste dreptul la sistenta medicala in acest fel, el a raspuns negativ.

„In ce fel? Toata lumea are dreptul la asistenta medicala in spitalele publice. Stiti foarte bine, dreptul la asistenta de sanatate, asa cum este si dreptul la educatie, in sistemul public, este universal”, a tinut sa precizeze premierul.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie