Ultima masina Renault: mini SUV Capture

 

Producatorul auto francez Renault va prezenta la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva un nou model, denumit Capture. Masina, care nu are prea multe in comun cu un concept prezentat de Renault acum doi ani este un miniSUV si reprezinta de fapt intrarea marcii franceze pe un segment de piata din ce in ce mai gustat de consumatorii europeni. Acest miniSUV al celor de la Renault vine dupa un anunt similar al celor de la PSA, care vor prezenta, tot in martie la Geneva, al lor Peugeot 2008, tot un SUV de dimensiuni reduse.

renault mini SUV CaptureStilistic, noul Capture va imprumuta multe din „fata” lui Clio 4 (farurile mari, logo-ul urias) si, in interior, soferul si pasagerul se pot bucura de un sistem de navigatie cu ecram tactil mare si cu numeroase functii. In plus, Capture este echipat cu un sistem audio cu 6 difuzoare, Bluetooth si audio-streaming.

„Dotarile de serie ale noului model sunt multiple, cu prestatii demne de segmentul superior: card maini libere, asistenta la demarajul in rampa, camera si senzor de parcare pentru marsarier” spun cei de la Renault.

Masina are o lungime de 4,12 metri si nu dispune de o tractiune integrala clasica, ci de un diferential autoblocant mecanic, RX2. Motorizarea va imprumuta de la ultimul Clio cele doua propulsoare pe benzina (0,9 TCe de 90 de cai si 1,2 Tce de 120 de cai) si cunoscutul diesel 1,5 dCi. Emisiile vor fi de 96 de grame de CO2/km.

Noul Renault va fi produs in uzina de la Valladolid, din Spania.

Dupa ce au renuntat la Koleos, care s-a dovedit un esec din punct de vedere comercial, francezii de la Renault au ramas cu un singur SUV in gama, si anume Duster, care se vinde sub brandul Renault doar in America de Sud si Asia.

economica.net.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie