Premierul sustine transparenta: Lista celor care beneficiaza de locuinta de la RA-APPS va fi publicata pe site-ul Guvernului

 

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca va fi publicata pe site-ul Guvernului lista completa a celor care beneficiaza de locuinta de la RA-APPS (Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat)

guvern site„Pe site-ul Guvernului va fi publicata lista completa a tuturor celor care beneficiaza de locuinta de la RA-APPS, ce suprafata are locuinta si cat platesc. (…) I-am cerut secretarului general si va publica acest lucru”, a declarat premierul, la B1 Tv.
El a spus ca nu stie cati demnitari beneficiaza de locuinta de la RA-APPS si nici ce ministri nu au solicitat. „Eu nu am solicitat. Nu am nevoie, stau foarte bine unde stau”, a adaugat Ponta.

Premierul a precizat ca in functie de reactiile publice fata de respectiva lista va putea sa ia „o masura legala”. „Deocamdata, primul lucru, care tine de transparenta, va fi acela ca vom publica pe site lista completa”, a mai spus Ponta.
Potrivit premierului, publicarea pe site-ul Guvernului a respectivei liste ar putea avea si un efect „inhibitor” asupra unor demnitari, care astfel ar putea sa nu mai ceara locuinta de la RA-APPS.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie